Reîncep cursurile la centrele de pregătire!

Odată cu anul școlar, demarăm din nou activitatea centrelor de pregătire din București.

FIZICĂ: Sâmbătă, pe 4 octombrie, vor începe cursurile la centrul de pregătire, dedicat tuturor elevilor interesați, înscriși în sistemul de învățământ de stat în clasele a VI-a – a XII-a. Înscrierea se poate face făcând click și completând acest formular.

Update: Rezultatele testului de admitere de pe 11 octombrie 2014 la centrul de pregătire la fizică pentru clasele a VI-a și a IX-a se găsesc aici.

MATEMATICĂ: La începutul lunii octombrie au fost reluate și cursurile la centrul de pregătire pentru performanță la matematică. Cursurile se desfășoară la Facultatea de Matematică miercurea, începând cu ora 19, pentru elevii de gimnaziu, și joia tot de la ora 19, pentru elevii de liceu.

INFORMATICĂ:

Cursurile de pregătire pentru performanță la informatică pentru studenți au reînceput în octombrie. Anul acesta, au fost formate două grupe pentru două niveluri separate de pregătire. Cursurile au loc joia, începând cu ora 18, la Universitatea din București.

Cursurile pentru elevi vor începe pe data de 6 decembrie și se vor desfășura în fiecare sâmbătă, conform tabelului de mai jos:

orar info bucuresti

Pentru elevii de clasa a V-a și a IX-a, admiși la testarea de pe 14 decembrie, cursurile încep pe data de 10 ianuarie 2015.