Hai la Olimpiadă!, Info, Iași la tabăra de programare de la Moscova

Studenții Facultății de Informatică din Iași (Universitatea “Alexandru Ioan Cuza”) participă, în perioada 8 – 18 noiembrie 2016 la tabara de pregătire Moscow International Workshop ACM ICPC 2016 gazduită de Moscow Institute of Physics and Technology – MIPT. Cei trei reprezentanți ai echipei: Valeriu Motroi Cristian, Vintur Alexandru Ionita și Sebastian Buruiana (antrenor) contribuie la pregătirea elevilor din Centrul Hai la Olimpiadă! (Informatică, Iași), Centru coordonat de drd. Paul Diac. În cadul taberei de la Moscova, echipele participă la un program intens de pregătire pentru concursurile de algoritmică și programare de tip ACM ICPC. Anul trecut,  8 din cele 13 echipe medaliate la finala mondială au participat la aceasta tabară, care a adunat echipe din 11 tari si 35 universitati. În ultimii 5 ani, echipele din Rusia au caștigat finala mondială a ACM ICPC iar o parte din cei medaliați, în trecut sunt cei care țin cursurile în această tabară de pregătire. Puteți urmări evoluția lor în concursuri aici https://goo.gl/jDLjNQ. Mult succes Valeriu Motroi Cristian Vintur Alexandru Ionita și tânărului antrenor Sebastian Buruiana. Asteptăm să vă întoarceți cu rezultate foarte bune!