Cursuri pentru profesori și învățători din centrele after-school NOUĂ DE PASĂ

Chiar dacă elevii au luat vacanță, profesorii nu încă :)

La invitația Fundației eMAG, 30 de cadre didactice din 19 centre after-school au participat în perioada 13-15 iulie, la un curs de pregătire profesională organizat la Cheile Grădiștei (Brașov).

Programul de cursuri și ateliere, susținut de Asociația Ascendis, a avut ca obiectiv formarea unei echipe de profesori care să cultive în școli o abordare diferită față de actul pedagogic, cu precădere în relația cu copiii care provin din medii defavorizate. Cursurile s-au axat pe concepte ca inteligența emoțională, reziliență și comunicare eficace iar programul a inclus și un atelier pe tema bunelor practici pentru soluționarea situațiilor dificile.

Prin acest curs oferit cadrelor didactice, programul NOUĂ NE PASĂ face un pas înainte în raport cu misiunea inițială a programului și anume aceea de a asigura condițiile necesare pentru ca tineri și copii din comunități defavorizate să-și continue studiile.