Cupa Șoimii – 2019, Păltiniș – concurs de ski pentru copii

Odată cu ediția 2019 a cupei de ski junior Șoimii, concursul a cărui istorie pornește din anii 80, desfășurat pe pârtia Oncești din Păltiniș, a intrat în organizarea agenției Highlight, coordonarea  tehnică fiind asigurată de doamna profesor antrenor, Bianca Munteanu Stan, de la Clubul Sportiv Școlar Șoimii Sibiu.

Concursul a reunit probe pentru copii cu vârste cuprinse între 2 si 12 ani, legitimați la cluburi sportive.

Sub un soare de poveste și o pârtie apreciată de cei prezenți ca fiind la parametri maximi, peste 1000 de oameni s-au bucurat de concurs, dar și de activitățile conexe propuse de organizatori.

S-au înscris peste 140 de copii de la 12 cluburi.

Pe parcursul celor două zile de concurs, organizatorii au mers pe formatul a 3 manșe de slalom uriaș.

Pe lângă trofeele acordate celor mai buni 3 sportivi din fiecare categorie, fiecare copil a fost răsplătit pentru efortul depus, indiferent de rezultat.

Sprijinul partenerilor Cupei Șoimii a dus la oferirea către micuții partipanți a unor cadouri constând în echipamente sportive, jucării și dulciuri.

Brandurile Zewa, Noriel, Sugus și Papi, Vel Pitar, cât și Fundația EMAG (inițiatoarea programului 140 de bătăi pe minut) s-au arătat extraordinar de încantate de a putea fi lângă sportivii noștri.

 “Mă bucur foarte mult că la prima discuție internă despre organizarea Cupei Șoimii, toată echipa Highlight a îmbrățișat imediat ideea. A fost un efort comun maxim, fiecare membru venind cu idei și propuneri pentru cupă. Faptul că am reușit să oferim sportivilor și spectatorilor un concurs unanim apreciat este o mândrie pentru echipa Highlight. Multe din lucrurile întâmplate pe Pârtia Oncești nu ar fi fost posibile fără sponsorii noștri și membrii Highlight și țin să le multumesc pe această cale tuturor!” , a declarat Ionuț Curtean (Managerul Highlight Agency).