Centrele de pregătire se extind în țară

harta_hai_la_olimpiada

În anul școlar 2014-2015, începem extinderea centrelor de pregătire și în celelalte orașe mari din țară. Aici puteți urmări noutățile legate de începerea cursurilor.

La Timișoara au început cursurile de pregătire pentru performanță la matematică. Există câte o grupă pentru fiecare clasă, începând cu clasa a V-a și terminând cu clasa a XII-a. Cursurile se vor ține sâmbăta, de la ora 9 dimineața, la Liceul Grigore Moisil din Timișoara.

Cursurile de pregătire pentru performanță la matematică sunt deschise tuturor elevilor de gimnaziu și liceu din Timișoara.

Tot la Timișoara, pe 17 ianuarie pornesc cursurile la centrul de pregătire pentru performanță la informatică. Elevii doritori sunt așteptați în fiecare sâmbătă, la ora 12, la Liceul Teoretic Grigore Moisil. Există 5 grupe de lucru: gimnaziu juniori (clasele a V-a – a VI-a), gimnaziu seniori (clasele a VII-a – a VIII-a), liceu clasa a IX-a, liceu clasa a X-a și liceu clasele XI-XII. Cursurile încep pe 17 ianuarie, la ora 12, pentru toate grupele, cu exceptia clasei a IX-a, care va începe pe 24 ianuarie.  Pentru înscrieri, vă invităm să ne scrieți la irina.vasilescu@fundatiaemag.ro.

La Cluj, cursurile de pregătire a elevilor pentru performanță la matematică încep pe 13 decembrie. Cursurile se vor ține în fiecare sâmbătă, la Universitatea Babeș Bolyai. Grupele de gimnaziu vor avea cursuri de la ora 10 la ora 12, iar grupele de liceu, de la ora 12 la ora 14. Pentru înscrierea la curs, doritorii sunt rugați să trimită un e-mail la irina.vasilescu@fundatiaemag.ro.

Tot la Cluj va avea loc selecția pentru centrul de pregătire pentru performanță la informatică. Elevii interesați sunt invitați să se înscrie utilizând acest formular, până la data de 5 ianuarie 2015. Testarea va avea loc pe 10 ianuarie 2015, de la ora 9.00, la sediul Departamentului de Informatică, clădirea Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, str. Teodor Mihali nr.58-60, etaj 3.

Cursurile vor avea loc vineri după-amiaza și sâmbătă dimineața, la sediul Departamentului.

Cursurile de pregătire la informatică dedicate studenților din Cluj se desfășoară tot la Universitatea Babeș Bolyai, în fiecare miercuri, începând cu ora 18.

La Iași, pe 13 decembrie au demarat sesiunile de pregătire pentru performanță la matematică, organizate în fiecare weekend în cabinetul de matematică al Colegiului Național.