3atlon.ro

În 2019, în programul 140BPM a luat naștere o nouă înițiativă care propune o simbioză armonioasă între corp, minte și sport. 3atlon.ro este un site dedicat celor care practică sau doresc să practice triatlonul pentru o stare de bine și de echilibru. Propune o abordare corectă a antrenamentelor pentru triatlon, un calendar competițional definit în funcție de nivelul de pregătire și nu în ultimul rând, își dorește să dezvolte comunitatea de triatloniști din România.

Programul de antrenamente a fost conceput de unii dintre cei mai performanți practicanți de triatlon din România. Ciprian Bălănescu, Mihai Baractaru, Sorin Boriceanu și Alex Diaconu s-au folosit de cunoștințele lor ample despre acest sport pentru a concepe programe pentru începători și amatori de nivel mediu. Acestea, împreună cu antrenamentele de grup supervizate tot de către cei patru atleți, au menirea de a oferi o bază cât mai amplă tuturor triatloniștilor în devenire. Iar pentru un plus de încredere, în categoria Articole există și Profilul de triatlonist, mai exact interviuri cu amatori care practică cele trei discipline de mai mult timp și împărtășesc experiența lor așa cum o simt ei.

Tot la Articole, 3atlon.ro tratează subiecte despre nutriție și ecologie. Pentru că starea de bine este strâns legată de un corp sănătos și de multe ori de peisaje frumoase și curate, site-ul dezbate cât mai multe aspecte și curiozități de care un viitor triatlonist ar putea fi interesat, și nu numai.

Iar pentru ca totul să fie complet,  în site regăsim și capitolul Competiții. Asta înseamnă că după ce vizitatorul găsește toate datele de care are nevoie, își poate alege cu ușurință cursele la care dorește să participe. Butonul ”Spune-ne părerea ta„  este menit să ofere rating-uri reale și un cumul de puncte de vedere adunate de la participanți.