3atlon.ro

În 2019, programul 140 de bătăi pe minut lansează  3atlon.ro, un site dedicat celor care practică sau doresc să descopere triatlonul. Acesta sport încă tânăr în România a reușit totuși să adune o comunitate de peste 1000 de practicanți, iar 3atlon.ro vine în ajutorul lor cu o serie de programe de antrenamente de înot, ciclism și alergare, concepute de câțiva dintre cei mai experimentați triatloniști români. În afara programului de antrenamente, site-ul propune o abordare corectă a competițiilor de triatlon și urmărește să atragă noi membri în comunitatea practicanților acestui sport.

Programele de antrenamente, dezvoltate de Ciprian Bălănescu, Mihai Baractaru, Sorin Boriceanu și Alex Diaconu au fost gândite pentru amatorii care sunt foarte la început sau cu experiență medie și sunt însoțite de ședințe de grup de cei patru atleți. Iar pentru un plus de încredere, interviurile Profilul de triatlonist prezintă povestea câtorva amatori care au devenit pasionați de cele trei discipline.

Cum în viziunea noastră un hobby precum triatlonul, alergarea montană sau turele de bicicletă în natură înseamnă de fapt o modalitate de a duce o viață echilibrată în timpurile moderne, pe 3atlon.ro există și articole despre nutriție și ecologie, iar fiecare cititor care poate completa cu informații relevante este invitat să devină contributor al site-ului. Totodată, vizitatorii sunt invitați să împărtășească din impresiile lor de la curse prin rating și scurte review-uri despre competițiile la care au participat.

Obiectivul 3atlon.ro nu este promovarea competițiilor de înot, ciclism și alergare. Urmărim să cultivăm comunitatea celor cărora le place să facă mișcare în natură și care, zicem noi, au descoperit bucuria pe care o aduce ritmul bine temperat în lumea noastră din ce în ce mai grăbită.