Un 2015 cu mai multe concursuri pentru copii

Dacă în 2014 am susținut înscrierea copiilor și a tinerilor sub 25 ani la o serie de curse de alergare și am susținut cele două circuite de triatlon ale FRTRI (șosea și off-road), în 2015 ne-am propus să le oferim copiilor posibilitatea de a participa la mai multe evenimente dedicate lor. Avem convingerea că, prin participarea la astfel de evenimente, le vom trezi interesul pentru practicarea alergării, a înotului și a ciclismului în mod organizat.

În acest sens,  am continuat prin încurajarea organizatorilor evenimentelor din calendarul FRTRI pentru introducerea competițiilor dedicate copiilor în cadrul concursurilor lor. Demersul a avut succes și 9 dintre cele 13 evenimente ale sezonului au organizat curse de aquathlon (înot și alergare), duathlon (alergare și ciclism) sau triatlon (înot, ciclism și alergare) pentru copii.

Anul acesta ne-am unit forțele cu BCR, care împărtășește viziunea noastră, și astfel am devenit parteneri pentru susținerea celor mai frumoase concursuri de alergare și triatlon din țară.

Am continuat colaborarea începută anul trecut cu Semimaraton Brașov, un concurs de alergare montană  special prin traseul pe care îl propune. Am oferit o reducere de 70% la taxa de înscriere pentru 300 de copii și tineri, care au achitat astfel doar 10 lei pentru a participa. Parteneriatul a avut ecou și în școlile și liceele din Brașov, unde au fost postate afișe conținând informații despre programul 140 de bătăi pe minut, ce urmărim prin acțiunile noastre și bineînțeles invitația la Semimaraton.Competițiile din seria 140 de bătăi pe minut dedicate celor mici se vor încheia cu Trikids Challenge, un duathlon organizat special pentru ei pe Stadionul Național de Rugby din București pe 31 octombrie.  Până atunci însă, vă invităm să vizitați galeria de fotografii de mai jos și să-i încurajați, alături de noi, pe cei mici să introducă și antrenamentele în programul lor săptămânal.
.psb

CALENDARUL COMPETIȚIILOR PENTRU COPII DIN CIRCUITELE DE TRIATLON OFF-ROAD ȘI SOSEA ”140 DE BĂTĂI PE MINUT”
Concurs Data Locul desfășurării Tipul competiției
Aquathlon Fără Asfalt 31 mai 2 Mai, jud. Constanța Aquathlon